girımda bazı değişiklikler yapmaya karar verdim ve işe koyuldum.1. si gitarın bazı yerlerinde renk değişikliği yapmak .sap, klavyenin düz olan yeri(sadece üstü, ve klavyenin yanları ve en önemlisi marka değişimi.
ve dediğim gibi en önemlisi marka değişimi orada xcort yazan yere fender yazmayı düşünüyorum. bu yazıyıu nereden bulacağımı tam bilmiyorum ama çok araştırırsam belki bulabilirim.----------arkadaşlar lütfen yorumlarınızı esirgemeyin .ilgilerini bekliyorum.bu arada konyada yaşıyorum ,gitar cort x2 stickerle yapacağım bu renk değişimini. hemen yarın alacagım
ve en önemlisi"en iyi sticker resimleri işte:... hangisini beyendiyseniz belirtin ve sizde bulduysanız lütfen eklemeyi unutmayın.

Düzenleyen - antiboytik on 13/09/2008 16:31:06
ve dediğim gibi en önemlisi marka değişimi orada xcort yazan yere fender yazmayı düşünüyorum. bu yazıyıu nereden bulacağımı tam bilmiyorum ama çok araştırırsam belki bulabilirim.----------arkadaşlar lütfen yorumlarınızı esirgemeyin .ilgilerini bekliyorum.bu arada konyada yaşıyorum ,gitar cort x2 stickerle yapacağım bu renk değişimini. hemen yarın alacagım
ve en önemlisi"en iyi sticker resimleri işte:... hangisini beyendiyseniz belirtin ve sizde bulduysanız lütfen eklemeyi unutmayın.

Düzenleyen - antiboytik on 13/09/2008 16:31:06

şahin taksilere ferrari logosu yapıştırmak kadar saçma bence bu olay gereksiz... resimle süslemek fena olmayabilir ama markayı deiştirmeye çalısmak çok saçma
Gu![T]aR He[R]0`` ChaCha
Yorum